lördag 18 juli 2015

Sonens 1-års tårta!

Vår solstråle Felix fyllde 1 år den 12 juli. Då var vi i mina gamla hemtrakter och hälsade på min familj och släkt. Vi firade givetvis honom där med bland annat kladdkaka och färdigköpt prinsesstårta. Ja, ni läste rätt, färdigköpt prinsesstårta! Det tog verkligen emot, men eftersom jag inte hade alla mina verktyg mm med mig fick det bli så. Jag pimpade i alla fall tårtan lite grann :P Idag har vi firat Felix på hemmaplan och nu fick det bli en alldeles speciell tårta till honom!

Felix älskar ju Babblarna som de flesta andra barn, men eftersom det blivit några sådana tårtor på kort tid ville jag göra något mer unikt. Han älskar även djur, så fort han ser något djur skiner han upp mer än vanligt! Han sprattlar med hela kroppen i hopp om att han ska få komma fram och känna, klappa, slita och dra eller vad han nu tänkt göra :P Därför fick han den här tårtan, just med djur!


Vaniljbotten
Fylld med rårörda jordgubbar och vaniljkräm
Spacklad med grädde och täckt med marsipan
Dekorationer av sugarpaste (djuren och skylten), marsipan (bladen), flowerpaste (texten). Gräset är målat med pastafärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar